fbpx

Házirend

RÉSZVÉTELI SZABÁLYOK

(HÁZIREND)

A Bajai Alterfeszt 2021.07.23-07.25 Magyar Alternatív Zenei Koncertek A Vízparton elnevezésű rendezvényre

Ezúton felhívjuk a Bajai Alterfeszt 2021.07.23-07.25 Magyar Alternatív Zenei Koncertek A Vízparton (a továbbiakban: „Bajai Alterfeszt” vagy „Fesztivál”) rendezvényen történő résztvevők figyelmét, hogy a Fesztiválon történő részvétel feltétele a már elfogadott ÁSZF mellett a jelen részvételi szabályokban foglalt kötelezettségek betartása. Amennyiben bármely résztvevő nem tartja be a jelen részvételi szabályokban foglaltakat, úgy a Fesztivál szervezői jogosultak a Fesztiválon történő további részvételtől az adott személyt eltiltani, és a Fesztivál helyszínéről eltávolítani. Ebben az esetben a Fesztivál résztvevője az adott napra vonatkozó jegyét elveszíti, az adott nap programjain nem vehet részt a továbbiakban, mely szankciókkal szemben kifogást vagy kártérítési igényt nem emelhet. E rendelkezést a Fesztivál területére történő belépéssel valamennyi résztvevő elfogadja.

Belépés, jegyek

A Fesztiválra belépni a megváltott jegy vagy bérlet érvényességi idején belül és egyéb feltételein belül, annak felmutatásával lehet. A jegyek és bérletek érvényességi idejét azok tartalmazzák. A belépéskor minden résztvevő karszalagot kap, melyet a Fesztivál végéig csuklóján viselni köteles, ellenkező esetben a Fesztiválról kitiltható, illetve a Fesztivál szervezői felfüggeszthetik a Fesztiválon való részvételét, és felszólíthatják a karszalagot nem viselőt a Fesztivál területének elhagyására. A karszalag viselését a Fesztivál szervezői ki- és belépéskor, illetve a Fesztivál területén a Fesztivál ideje alatt folyamatosan ellenőrzik. A karszalag másra át nem ruházható. Kizárólag ép, sérülésmentes karszalag fogadható el, minden más karszalag érvénytelen. A karszalagokban bekövetkezett károkért felelősséget a Fesztivál szervezője nem vállal, azért a Fesztiválon részt vevő felel. A kézről eltávolított, megrongált, sérült, elveszett karszalagot a Fesztivál nem cseréli. A jegypénztár minden nap 12:00-tól 22:00-ig működik.

Szállás a Fesztiválon

A Fesztivál nem biztosít szállást a Fesztivál résztvevői számára. A szállást mindenki maga oldja meg saját költségre és saját felelősségre. A Fesztivál nem alkalmaz sátorjegyet.

Közlekedés

A rendezvény területére engedély nélkül járművel behajtani tilos. A rendezvény megközelítéséhez kérjük, hogy a tömegközlekedési eszközöket használja minden résztvevő. A Fesztivál bejárata előtt megállni, várakozni –a kerékpárt kivéve- semmilyen közlekedési eszközzel nem lehet.

A Fesztivál területére behozható tárgyak köre

A Fesztivál területére vas, kő vagy üvegtárgyat, ütő-, vágóeszközt, vagy bármely, mások testi épségét veszélyeztető tárgyat behozni tilos. A Fesztivál ideje alatt semelyik résztvevő nem tarthat magánál a közbiztonságra különösen veszélyes tárgyat (8 cm-nél nagyobb vágó élű kés, rugóskés, gázspray, ólmosbot stb.) A hegyes, fém végű esernyő, kalapács, gumikalapács és gázpalackos melegítő, illetve ezekhez hasonló tárgy szintén nem behozható a Fesztiválra. A Fesztivál területén és idején tűzgyújtási tilalom van érvényben, így tüzet rakni semmilyen célból nem megengedett.

Alkoholos italt, üdítőt semmilyen mennyiségben, bontatlan ásványvizet legfeljebb kétliteres műanyagpalackban személyenként legfeljebb egy zsugort, élelmiszert pedig kereskedelmi mennyiséget el nem érő mennyiségben lehet behozni a rendezvény területére. Az ilyen jellegű termékeket a bejáratnál köteles minden résztvevő ellenőrzésre átadni a biztonsági szolgálatnak.

Kutyák a Fesztivál területén

A Fesztivál területére kizárólag pórázon vezethető, szájkosárral rendelkező kutyákat lehet kizárólag behozni, más háziállatot nem. A kutyát csak abban az esetben lehet beléptetni, ha van érvényes oltási igazolványa és egy évnél nem régebbi a veszettség elleni oltása, valamint rendelkezik pórázzal, nyakörvvel, szájkosárral és bilétával, melyen a gazdája telefonszáma szerepel. Ezen kellékek megléte a Fesztivál bejáratnál, és a Fesztivál ideje alatt folyamatosan ellenőrzésre kerül és hiányosság esetén a kutya nem hozható be, illetőleg ki kell vinni. A kutya behozatalával a gazdája tudomásul veszi, hogy azt higiénikus, az állat számára is megfelelő körülményeket biztosító módon köteles tartani, továbbá a Fesztivál teljes ideje alatt szájkosárral, pórázon köteles tartani.

Egyéb

A rendezvényről hang- és képfelvétel készül, melyhez a résztvevő a részvétellel hozzájárul. Minden résztvevő, aki a felvételeken feltűnik, csak a beleegyezésével nevesíthető, viszont semmilyen követeléssel nem élhet a felvétel készítőivel vagy a rendezvényszervezőkkel szemben, és a Fesztiválra történő belépéssel hozzájárulását adja e felvételek elkészítésén túl a marketing célra történő felhasználásához.

Fényképezni bármely résztvevőnek szabad, de a koncertekről, programokról kép- és hangfelvételt csak a szervezők írásos beleegyezésével lehet készíteni. A Fesztiválról készült képek, hangfelvételek és minden más szellemi tulajdon tárgyát képező anyag a Fesztivál tulajdonát képezi, az kizárólag a Fesztivál beleegyezésével használható fel bármely módon.

A Fesztivál területén, illetve a bejárata közvetlen közelében a szervezők írásbeli engedélye nélkül tilos bármiféle kereskedelmi, gazdasági, reklám vagy politika evékenységet folytatni.

A büfékben 18 éven aluliakat és ittas személyeket szeszes itallal nem szolgálnak ki. A kábítószer fogyasztása – a hatályos törvények szerint – a Fesztivál egész területén is tilos.

A Fesztivál területén mindenki köteles megőrizni környezete tisztaságát, a természeti értékeket és más résztvevő személyek egészségét és testi épéségét.

A Fesztivál szervezői nem vállalnak felelősséget a személyekben, vagy anyagi értékekben esetlegesen keletkező károkért. Mindenki saját felelősségére vesz részt a Fesztiválon. A rendezvényen értékmegőrző üzemel. A talált tárgyakat az értékmegőrzőbe kell leadni. A biztonsági szolgálat csak az itt elhelyezett tárgyakért vállal felelősséget.

Kérjük, hogy vigyázzatok magatokra és egymásra! Jó szórakozást kívánunk!

Kérdésed van? Keress minket!

Támogatóink